Запис на прийом

Головна / Напрямки / Дерматохірургія

Дерматохірургія

Дерматохірургія галузь медицини яка поєднує досягнення двох спеціальностей – пластичної хірургії та дерматології. Завдяки такому тандему пацієнт отримує перевагу у вигляді безслідного видалення новоутворень шкіри та їх подальше гістологічне дослідження.

Запис онлайн

Дерматохірургія — дисципліна, що динамічно розвивається, до її сфери входить все ширше коло питань. Зокрема застосування інвазивної та неінвазивної діагностики. Лікування доброякісних новоутворів шкіри нехірургічними та хірургічними методами, включаючи використання високоенергетичних лазерів, радіохвильової хірургії, кріохірургії, лазерної дерматохірургіїю. Ін’єкційних технологій. Клітинної терапії для лікування дерматологічних захворювань і омолодження шкіри. Особлива увага приділяється хірургічному лікуванню злоякісних новоутворень шкіри.

Використовуючи сучасне діагностичне обладнання, ми можемо розглядати новоутвори на поверхні шкіри під значним збільшенням. Це дозволяє діагностувати захворювання на ранніх стадіях, коли лікування більш безпечне та повноцінне.

Що ми лікуємо?

  • Доброякісні новоутвори шкіри та м’яких тканин
  • Злоякісні пухлини шкіри

Запис на прийом